Ja, det var ju det här med respekten, ja...

När vi Brynäsare hamnar i diskussion med andra lags supportrar och råkar vara oense med dessa så vill undertecknad ge rådet att stå upp för Ditt lag, trots det som hände mig idag. 

Så vad är det då som hänt?

Jag och redaktören på bloggen Bättre Hockey hade en dispyt här som renderade i att han nu har förlorat den respekt för undertecknad som han uppenbarligen haft innan. Rakt in i kaffeverket åkte respekten och vi får väl förmoda att den är nermald då...

Mitt brott?

Jag stod upp för Brynäs IF genom att försvara tränare Tommy Jonssons sätt att i sin tur stå upp för klubben i den numera uttjatade tacklingshistorien mot Luleå HF senast. Jag gjorde det som krävs av en Brynäsare, nämligen att vara lojal mot den klubb jag håller på! Jag ställer frågan - vad är det för fel med det? I just denna händelse så VET vi alla att Simon Bertilssoninte gjorde detta med flit och vi VET att han inte ville skada killen. Simon var klantig, JA, sorry då alla kontaktkänsliga norrbottningar men det är sådant som händer i ishockey! Jag hävdar också att Modo Hockeys Morten Madsens tackling påSebastian Lauritzen var lika olycklig den och det är bara att bita ihop som Brynäsare och inse att sådant händer! Däremot kan man med råge fråga sig hur Jimmie Ölvestad, Djurgårdens IF, och Hannes Hyvönen, Färjestads BK, tänkte när de hoppade på sina offer! Men de är andra historier och som väl är så rör dessa inte BIF.

Så - om Bättre Hockey (och kanske fler?) nu inte vill respektera mig längre så är undertecknad ändå stolt över att jag står upp för mitt lag och för mina åsikter och som det tidigare nämnts så gör jag hellre det med förlorad respekt hos motståndarbloggare som pris än tvärtom! Jag kommer ALDRIG att skämmas över det!

Heder till Tommy och alla i BIF som står upp för sitt manskap och heder till våra supportrar som verbalt och skriftligen står upp för vår klubb!