BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Vad säger du Sundlöv?

Ekholm gjorde NHL-premiär inatt, spelade drygt 11 minuter och var enligt Predatorsbloggen On the Forecheck OK i denna hans första insats. Tillräckligt OK för att dem ska vilja se mer av honom.

Kanske lämpligt att börja kolla in alternativen till Ekholm på allvar nu?

Det är ju ingen hemlighet att de flesta ser vår backuppsättning som lagets svaga sida och det får man, om än motvilligt, hålla med om. Så dålig som en del vill ha det till tycker jag dock inte den är, faktum är att backarna när allt stämt har överraskat positivt på mig och det är ju kul, men samtidigt en del av problemet. Det krävs verkligen att allt stämmer. När spelet i övrigt hackar lite och de kanske två viktigaste kuggarna därbak inte kuggar i syns det tydligt hur sårbar vi blir.

Det ska sägas att jag inte menar att övriga backar är en katastrof, tvärtom tycker jag man överlag har tagit ett steg framåt i utvecklingen från ifjol, men med Bertilsson avstängd och Lars Jonsson som det verkar helt ur form räcker det ändå inte.

Så vad säger du Micke, är det inte dags att öppna kassakistan nu?

Betygsätt blogginlägg:
1
F.d. Brynäsredaktionen ger svar på tal.
Det räcker nu

Related Posts

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

Brynäs IF

Brynas Skadeuppdatering gällande SHL-truppen - sex spelare på skadelistan. Vårt medicinska team uttalar sig om skadeläget… https://t.co/STrYolinUe
19hreplyretweetfavorite
Brynas RT @JohanAlcen: Stolt över 400 seriematcher i Sveriges absolut finaste förening som gett och ger mig och så många så himla mycket! Årets st…
19hreplyretweetfavorite
Brynas 🎙️Se presskonferensen från dagen match. 👉Länk: https://t.co/iOLvDLGzTv https://t.co/93E3snG6g3
Brynas Förlust 4-5 hemma mot Skellefteå. https://t.co/NKLX4Gigcr
Brynas Skellefteå gör 4-5. Tid 54.35.