Jag har förmånen, via mitt företag, att få sponsra Brynäs och detta innebär i sin tur att jag blir inbjuden till diverse sponsorträffar under säsongen. Jag tänkte försöka skriva ner några rader om dessa hrä, så ni kan få lite inblick i det hela som läsare.

Senast var det en träff med Inge Hammarström, där han gick igenom hur han arbetar. Dels för Vancover, som är hans ordinarie arbetsgivare och dels för Brynäs, som han hjälper i egenskap som medlem i Brynäs rekryteringsgrupp (Anders "Masken" Carlsson och Tommy Westlund är de två övriga).

Det som jag fann mest intressant var att han berättade om att det åtminstone har rått en rätt så stor backbrist runt om i Europa de senaste säsongerna och att rekryteringsgruppen har jobbat hårt med förstärkningar till Brynäs på just den platsen, men att det inte har varit särskilt enkelt.

Sen gick han även in på NHL-konflikten, och det var befriande att höra hur en person som ändå måste räknas som djupt inblandad i NHL, kalla det vad det verkligen handlar om, girighet. För snittlönen i NHL ligger på 1,6 miljoner dollar, så ingen inom denna cirkus är särskilt underbetald. 
Han hade hört positiva tongångar kring förhandlingarna så sent som i lördags, detta från New Jerseys General Manager, som har ett mycket högt anseende där borta. Tyvär vände detta snabbt, då spelarnas representant, Don Fehr, kommit med det befängda kravet att spelarna skall ha betalt för samtliga matcher trots att en hel säsong inte kommer att spelas. Detta gjorde i sin tur att ägarna reste sig och lämnade förhandlingarna omedelbart.

Det var lite kort info om senaste sponsorträffen, jag hoppas kunna återkomma med mer info längre fram.