BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Håva in poängen nu grabbar!

Kan bli spännande ikväll, eller vad tror ni?

Frölunda har ju inlett betydligt bättre än vad de flesta kunde tänka sig, å andra sidan är det först nu dem möter en finalkandidat. Jag menar, Växjö, Modo och Luleå är väl inget motstånd jämförelsevis med Brynäs. ;)
Ett Brynäs som också har inlett oväntat bra om man frågar "expertisen", men bland oss fans kan det väl inte finnas någon som är förvånad, vi vet ju vilken enorm kapacitet vårt lag har.

I vanlig ordning väntar TJ&co med att avslöja målvakt, mitt tips är att Honken får debutera ikväll. En del anser att Svedberg bör få fortsätta efter två bra insatser och visst, även om jag är ett stort Honken-fan så kan jag köpa deras resonemang, att byta ut en målvakt som går bra ger kanske inte alltid så fina signaler, men hallå, vi är två matcher in på säsongen!

Det vore en sak om vi närmade oss slutspel och det är strid på kniven om positioner i serien, är en målvakt i "zonen" då ska han naturligtvis matchas men nu anser jag att prioriteten måste vara att få igång båda burväktare. Och vad kan egentligen vara lämpligare än att låta Honken kliva in på hemmaplan mot sin gamla klubb, om inte annat för att visa hur duktig han kan vara när han får spela i ett bra lag. ;)

Till sist; Jag har absolut ingenting emot Magnus Kahnberg som person, han verkar vara en bra kille, men jag hoppas hans återkomst till Gävle blir riktigt oangenäm. 

Kom igen nu Brynäs, bjud sillstryparna på torsk ikväll! 
Betygsätt blogginlägg:
0
Man undrar ju.
Näääe...

Related Posts

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen @EAndersin90 @SpralligPojk @cmoresport Hur många matcher fick han?
16hreplyretweetfavorite
BrynasPortalen Är det ok med huvudtacklingar i @SHLse nu? Först anmäls inte den på Scott och sedan kommer den här solklara. https://t.co/WXjIXIozCE
16hreplyretweetfavorite
BrynasPortalen Brynäs 👍 Luleå 💸 Frölunda 👎
BrynasPortalen Otroligt skönt Brynäs! Imponerande med den frånvarolistan!

Brynäs IF

Brynas Ni fortsätter att öka! #tillsammans https://t.co/vTytFMMtbH
11hreplyretweetfavorite
Brynas Ölunds mål alltså! 😎🔥 https://t.co/2qyCGnwkwj
14hreplyretweetfavorite
Brynas Öppna brev från klubbdirektör Michael Campese är en del av det du får tillgång till som Privatpartner. Denna gång… https://t.co/diokjrc9ZQ
16hreplyretweetfavorite
Brynas Vad sägs om att börja dagen med lite segerkänsla? 🤩 Häng med in i omklädningsrummet efter vinsten mot Örebro. https://t.co/qVXVPnZAz6
20hreplyretweetfavorite
Brynas 🎙️ | Se presskonferensen från kvällens match. 👉Länk: https://t.co/oPxNCnUmdz https://t.co/aAjJ1Ct7sR