BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Det spelades hockey igår.

Jo, faktiskt. Det var inte bara domare som syntes till på isen även om man kunde få den uppfattningen när man såg vad som visades och skrevs i media igårkväll.

Det är väl lika bra jag börjar med det alla pratade om så vi får det överstökat...

Visst, Morgan Johansson gör fel. Hade samma situation skett åt andra hållet vore det inga höga odds på att jag hade sågat honom så rejält att han hade fått en klippning av tånaglarna på köpet. Men att som pajasen Wikegård och en del andra kalla det matchavgörande är bara löjligt. Självklart förstår jag Lill-Kentas och Frölundaspelarnas ilska men till skillnad från mig, som är en simpel amatör och skulle kunna kosta på mig att leva en hel djävul om en sådan sak, så är dem proffs och ska kunna skaka av sig händelsen. Kanske t o m använda den som tändvätska, men Frölunda lyckas inte göra mer än ett mål (som jag f.ö. tycker att Honken borde ha tagit, men hans spel i övrigt ursäktar med råge den missen) och har dem räknat med att vinna matcher på det viset får dem nog tänka om.

Bäst för alla inblandade vore ändå om Morgan inte dömer fler matcher i den här serien. Strongt av honom dock att ställa upp på TV-intervju och erkänna sitt misstag, vore det mer sånt skulle nog resoekten för domarna bland oss fans vara högre.

Men nu till det viktiga!

Oj så härligt med segern, en seger jag tycker är rättvis. Okej att Frölunda kanske hade fler chanser men det kändes som att Brynäs både ville mer och kunde bättre än Göteborgarna. Och hur skönt var det inte att se hur de killar man oroat sig över kliva fram stort när det gäller, Widing som jag bokstavligt talat ruskat på huvudet åt mer eller mindre hela säsongen är plötsligt en gigant. Den Martin Johansson vi fick se igår gör att den MJ vi såg i grundseriens sista 10-15 matcher mest påminner om en sengångare som överdoserat på valium och Lasse Jonsson, jag säger det igen, Lasse Jonsson. Jag tror inte jag behöver skriva mer än så, ni förstår nog vad jag menar ändå. Listan kan göras längre än så här, men jag nöjer mig med att säga hur glad jag är över den härliga inställning hela laget visade upp och över den otroligt viktiga vinsten, tack vare den vinsten hamnade det hinder vi ska ta oss över för att nå semi plötsligt på en mer överkomlig höjd.

Betygsätt blogginlägg:
4
Film?...stjärnor.
Som barndomens godispåse.

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen Härligt Brynäs! Alltid skönt att slå FBK!
4hreplyretweetfavorite
BrynasPortalen Damerna öser på mot Luleå! 👍
7hreplyretweetfavorite
BrynasPortalen Spelar Brynäs så här på lördag blir det tvåsiffrigt förlust... 😤
BrynasPortalen En hel del vettigt i Ettanfotbolls ordförandes krönika, bland annat angående publik! https://t.co/fxY5eYuMTT
BrynasPortalen Seger 👍 Men vi kan ju vara ärliga och säga att det var tur att vi inte mötte ett bättre lag än Leksand.

Brynäs IF

Brynas Ohh så skön seger! 🤩 Vi åker till Karlstad och plockar med oss säsongens första SHL-vinst hem efter 5-3 mot Färjes… https://t.co/ss2oTjNB9A
4hreplyretweetfavorite
Brynas Ölund ser en tom kasse och ba: "hej hej"! 😍 5-3 med dryga minuten kvar! https://t.co/WZih8PU1DP
4hreplyretweetfavorite
Brynas 🚨 MÅÅÅL! | Mannberg ger oss 4-3! 🙌 https://t.co/Tx6VRKk1iR
4hreplyretweetfavorite
Brynas Tredje perioden igång - let's go!
4hreplyretweetfavorite
Brynas Andra perioden slut vid ställningen 3-3. 🔜 Tredje perioden och fortsatt jakt på seger.
4hreplyretweetfavorite