BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Det är målen som räknas...

Jag ska inte påstå att Brynäs var helt överlägset ikväll, men i långa stunder visade man upp ett klart bättre spel än de senaste matcherna och skotten 47-24 ger ju faktiskt en fingervisning. Samtidigt går det inte att bortse från att AIK har Viktor Fasth...och mer därtill, ett bra försvar som ser till att Brynäs får ta en hel del avslut som är ganska enkla för målvakten, där måste vi bli vassare inför slutspelet och komma in på kassen mer.

Sett till spelet borde Brynäs ha tagit det här, men som sagt, det är målen som räknas.

Lasse Jonsson gör återigen en bra match, kan det vara så att han börjar trampa igång lagom till slutspelet? Det vore som en riktigt bra förstärkning.

Annars fortsätter juniorerna att överraska på mig, när jag tidigare spekulerade om nästa års centrar och önskade mig Enterfeldt som Johan Larssons ersättare tyckte jag att det vore lämpligt att ta det lite lugnt med Lindholm, smyga in honom i laget ungefär som man har gjort med Molin i år och t ex Wännström tidigare. Efter att ha sett dagens match vete tusan, jag tycker Lindholm är grymt bra under hela matchen och frågan är om han kanske t o m är bästa center ikväll. Fortsätter han i den här stilen går det inte att smyga med honom, då ska han ha en ordinarie tröja nästa säsong.

Men det är nästa säsong, nu gäller att fokusera på resten av denna. Det har varit en svacka på slutet, men från matchen mot HV och framåt tycker jag ändå man kan se tecken på att formen är på väg tillbaka, förhoppningsvis får Modo erfara det på allra värsta sätt på torsdag.

Betygsätt blogginlägg:
4
Hoppas, hoppas!
Film?...stjärnor.

Related Posts

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen Damerna öser på mot Luleå! 👍
2hreplyretweetfavorite
BrynasPortalen Spelar Brynäs så här på lördag blir det tvåsiffrigt förlust... 😤
BrynasPortalen En hel del vettigt i Ettanfotbolls ordförandes krönika, bland annat angående publik! https://t.co/fxY5eYuMTT
BrynasPortalen Seger 👍 Men vi kan ju vara ärliga och säga att det var tur att vi inte mötte ett bättre lag än Leksand.
BrynasPortalen Ju längre SHL skjuts upp desto bättre... 😬

Brynäs IF

Brynas Andra perioden slut vid ställningen 3-3. 🔜 Tredje perioden och fortsatt jakt på seger.
50sreplyretweetfavorite
Brynas 🚨 MÅÅÅL! | Kvitterat när Bulan sätter sin egen retur, framspelad av Sallinen. 3-3 med minuten kvar av andra. https://t.co/GBnK9mknKd
2mreplyretweetfavorite
Brynas Färjestad tar ledningen när de gör 2-3 i spel fem mot fyra med tre minuter kvar av andra perioden.
7mreplyretweetfavorite
Brynas Andra perioden igång nu!
34mreplyretweetfavorite
Brynas Första perioden slutar 2-2.
52mreplyretweetfavorite