BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Brynäs-Leksand, och lite till.

Gävle-daladuellen, Brynäs första träningsmatch för säsongen, tyvärr kunde jag inte själv vara på plats utan fick följa det via livesändningen. Å andra sidan så var det väl om man ska vara ärlig ingen större match ur underhållningssynpunkt och definitivt inget att dra några stora växlar på om Brynäs spel.

 

Dock tycker jag det var roligt att se Vrána, om Bulan tänker sig fortsätta med den kedjan de ställde upp med ikväll och låter de få bli ihopspelta tror jag vi fans kan få många roliga stunder. Otvetydligt finns mycket hockeykunnande i honom.

 

Pudas gjorde mig också glad, jag har aldrig sett honom tidigare och har inte haft några (höga) förväntingar på honom. Efter vad jag sett ikväll kommer mina förväntningar definitivt höjas, inte minst med tanke på passningen fram till 4-0. Twitterkamraten Emil kallade det (Pär) Djoosmanér, jag kan bara hålla med honom. Ren hockeyporr att se. 

 

Jag försökte följa Zanetti, men det är svårt när man inte är på plats. Någonstans känner jag att det var han som tog Deutsch plats och jag skulle vilja se ett spel som förklarar varför.

 

Nick Johnson tyckte jag gjorde en ok match, såg lite stelt ut emellanåt, bra andra gånger, tror mycket på honom.
För övrig är det alltid roligt när vi spöar Leksand, oavsett hur det ser ut. Synd för Felix att han inte får hålla nollan men bra match av honom ändå.

 

Några lösa tankar;
- Jag vet att en hel del sätte frågetecken kring Alcén, jag tror på honom, har en riktigt bra känsla där. Nej han är ingen stjärna men som krigare i tredje/fjärdelinan tror jag han kan överraska.

 

-Enterfeldts rehab som tar längre tid än förväntat. Det känns inte bra, inte bra alls! En annan av mina twitterbekanta ställde frågan om inte det börjar likna historien med Sebastian Sulku, och lite sådana vibbar måste jag hålla med om att det får man ju. Måtte den känskan vara fel.

 

- Backen som ska värvas? Jag skojade för ett tag sedan bland Brynäsvänner att det snackas mycket men till slut blir det någon från div.3 östra Norrland, jag tycker nog att det börjar bli dags för Bengtzén att prata mindre om det och agera mer. Vi är visserligen bara i augusti än men många av de bra, lediga backarna blir färre och färre vartefter de skriver på för andra klubbar. Du lägger upp ribban högt nu Stefan, hoppas du är medveten om det, och hoppas du inte river rejält till slut.

 

- Livekommentatorerna i kvällens match pratade en massa i onödan under matchen, bland annat tog de upp HV71 och deras chanser denna säsong. Jag hatar fortfarande HV, men jag tror väldigt många underskattar dem. Ska jag vara helt ärlig har jag lite Brynäs2012-känsla för dem just nu. 

 

Till sist;

 

Jäklar vad bra domarna var ikväll!
Betygsätt blogginlägg:
2
Dags för nya utmaningar
Bengtzén levererar!

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen RT @Brynas: Framtiden från start mot Leksand! I dag välkomnar vi nästa A-lagsdebutant, juniorlandslagsforwarden Alexander Ljungkrantz. Han…
BrynasPortalen Spelar ju ingen roll att vi förlorar... Växjö möter ju ett bottenlag. #3enkla
BrynasPortalen @H_Fahlstedt Det Scott fick matchstraff för var tom mildare än det där...

Brynäs IF

Brynas Coronakrisen utmanar samhället – och behöver samverkan för att assistera under de situationer som uppstår. Brynäs… https://t.co/8D4yiy7kHR
Brynas 📝 Brynäs IF har fattat beslut att från och med i dag korttidspermittera organisationen. Det omfattar såväl anställd… https://t.co/dqxkldTlCN
Brynas Så det är skönt! https://t.co/peceyK963i
Brynas 🗓 | Äntligen! Här kommer spelschemat för nästa säsong så passa på att boka in dina Brynäsdagar redan nu! Du hittar… https://t.co/MfKpd4RQ5N
Brynas "Det ska bli skitkul, rent ut sagt. Jag vet att klubben har haft några tuffa år bakom sig resultatmässigt men jag v… https://t.co/eYJ1WNMXiN