BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Apjakt.

Det har ju gått ganska bra än så länge, det får man erkänna, men hur svårt har det egentligen varit? Något riktigt motstånd har laget inte mött förrän ikväll, det är nu man får bekänna färg på allvar. Frågan är om King Louie törs släppa ut sin flock bland de Gästrikska rovdjuren, för det är naturligtvis Djurgården föregående rader handlar om.
Det vill nog till att Hardy har sina tigerfällor i ordning om Brynäs fortsätter i samma stil som senast, annars blir Skansengänget en enkel munsbit.

Nåja, så enkel match blir det kanske inte för våra hjältar. Dif är ett lag som spelar med både fartfyllt och fysiskt, chansen, eller risken beroende på hur man ser det, att det blir en tät och tuff match är stor. För ett par år sedan skulle det vara en matchbild som oroade mig lite, idag är den inte det längre och det beror bland annat på något jag för de där åren sedan aldrig trodde jag skulle säga.

Vi har Jesper Ollas.

Allt beror så klart inte bara på honom, jag tycker Brynäs överlag har lyft agressiviteten och det fysiska spelet ett eller två snäpp till denna säsong, med god hjälp av nyförvärven men Ollas är något extra. Han har redan visat ett par gånger att när det börjar gå lite trögt därute så in med Ollas bara, ge honom några byten så har han med sin enorma energi fått igång sina kamrater. Det är inte svårt att förstå varför han har varit en publikfavorit i Leksand.

Mot Färjestad senast kom kedjan Silfverberg-Järnkrok-Lavander igång ordentligt och började visa upp det spel vi väntar oss av dem. Nu fattas bara att Lauritzen-Nordqvist-Widing också får upp farten, förhoppningsvis sker det ikväll och då kan det bli åka av.
Betygsätt blogginlägg:
0
Jag sparkar inte på de som ligger
Ta tag i det här nu!

Related Posts

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen @Jocke_And Enligt Molgan gick det bara att se i slowmotion att det var offside 🧐😲🙉
BrynasPortalen Frölunda förlänger kontrakt och Djurgården ser ut att värva trots klubbdirektörernas överenskommelse, men det är ju… https://t.co/8XJmuc5lq2
BrynasPortalen Brynäs räknar inte skotten, Brynäs räknar målen istället 😉
BrynasPortalen Rätt bra den där Ersson! https://t.co/Mnnc4QHlId
BrynasPortalen Till er som inte redan blivit privatpartner, gå med! 🙂 https://t.co/Xn0a5m6wGc

Brynäs IF

Brynas Under veckan har Intersport en kalasdeal på collegetröjor. Se årets kollektion och spana in utbudet här: https://t.co/35hzMNV5OM
4hreplyretweetfavorite
Brynas Statusuppdatering kring Erika Grahm.
22hreplyretweetfavorite
Brynashttps://t.co/MR7GswpDsO kan du se presskonferensen efter matchen mot Växjö. Tack till https://t.co/dYYzovlON1 f… https://t.co/5JFwlRUFYu
Brynas Förlust med 1-5 mot Växjö. https://t.co/6ojiKPLGsj