BP Bloggen

Av Brynäsare, för Brynäsare...

Äntligen!

Det känns lika speciellt varje år när man kliver in i arenan och känner doften av nyspolad is för första gången på säsongen, frågan är om det inte kändes ännu lite mer speciellt idag när vi återigen fick kliva in i Gavlerinken. Underbart! Sedan att det var sådan tillströmning av publik gjorde ju inte upplevelsen sämre, uppskattades till ca 5200.

 

En internmatch tidigt i augusti är inget att dra några slutsatser av, men det är ju alltid roligt att se hockey och stundtals tycker jag ändå de höll överraskande bra tempo. Måste säga att det var riktigt kul att se de nya killarna också, särskilt tvillingarna Westerholm gjorde gott intyryck på mig, de såg ut att både trivas bra och ha roligt därute, i en kedja tillsammans med Alexander Lindgren tycker jag de var en av matchens mest sevärda.
Sondre Olden var också en av dem som fick mig att längta ännu mer till nästa möjlighet att se Brynäs, bra fart på den grabben må jag säga.

 

Lite smått roande var det också när Bäckström presenterades till publikens stora jubel, följt av Silfverberg som fick ännu större jubel och om jag hörde rätt -ljudet var inte det bästa ikväll- nämnde speakern honom som den kanske störste av dem alla.
I avdelningen roande hittar man också när Djoos bland annars väldigt få närkamper lyckades trycka till Silfverberg två gånger i samma byte och blev belönad med vad som inte såg ut som en helt snäll blick tillbaka.

 

Ingen match att dra några växlar på som sagt men på det hela taget en kul och trevlig tillställning och framförallt är det otroligt skönt att hockeyn är igång igen.
Äntligen!
Betygsätt blogginlägg:
2
Elitserien 14/15: Djurgården.
Elitserien 14/15: Linköping.

Related Posts

Bloggkalender

Vänta en minut medans vi hämtar kalendern
 

BrynäsPortalen

BrynasPortalen @Jocke_And Enligt Molgan gick det bara att se i slowmotion att det var offside 🧐😲🙉
BrynasPortalen Frölunda förlänger kontrakt och Djurgården ser ut att värva trots klubbdirektörernas överenskommelse, men det är ju… https://t.co/8XJmuc5lq2
BrynasPortalen Brynäs räknar inte skotten, Brynäs räknar målen istället 😉
BrynasPortalen Rätt bra den där Ersson! https://t.co/Mnnc4QHlId
BrynasPortalen Till er som inte redan blivit privatpartner, gå med! 🙂 https://t.co/Xn0a5m6wGc

Brynäs IF

Brynas Under veckan har Intersport en kalasdeal på collegetröjor. Se årets kollektion och spana in utbudet här: https://t.co/35hzMNV5OM
6hreplyretweetfavorite
Brynas Statusuppdatering kring Erika Grahm.
23hreplyretweetfavorite
Brynashttps://t.co/MR7GswpDsO kan du se presskonferensen efter matchen mot Växjö. Tack till https://t.co/dYYzovlON1 f… https://t.co/5JFwlRUFYu
Brynas Förlust med 1-5 mot Växjö. https://t.co/6ojiKPLGsj